Pizza cu sunca presata si ciuperci

de Constelatialeu in Pizza, 25 Sep 2013 | 6974 vizualizari

 

Epopeea continua,deci pizza,ca ea este MissBucataras pana pe 15 octombrie......Asta-i pizza de nesatuli,ca e mare si cu de toate...
PS.Pizza asta am impartit-o cu niste prieteni...parol ca mi-au zis de sanatate....si n-a crapat nici unul,sunt toti in stare functionala....

 

INGREDIENTE

blat

  • 800 g faina
  • 50 g drojdie
  • 6 linguri ulei
  • 16 g sare
  • 10 g zahar
  • 300 ml lapte

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 400 g pulpa rosii
  • 300 g sunca praga
  • 150 g masline
  • 250 g cascaval
  • piper
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca presata si ciuperci:

Intr-un castron mare punem faina,in mijloc punem drojdia,cu sare,zahar si un pic de lapte caldut ,amestecam un pic si lasam 15 min sa creasca.

Dupa ce a crescut,adaugam uleiul si laptele caldut si framantam bine aluatul pana se dezlipeste de maini.

20 min framantam si trantim de blatul de lucru aluatul pana face basicute,apoi il lasam la crescut cca 1 ora.

Cand blatul a crescut il intindem in tava,intepam foaia cu furculita,peste el turnam pulpa de rosie amestecata cu maslinele si cascavalul ras si piper dupa gust.

Deasupra asezam ciupercile si sunca presata in functie de imaginatie

Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 25-30 min,fiecare in functie de cuptorul pe care-l are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca presata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

babi5 1

25.09.2013, 20:54

Valclaudia 1

25.09.2013, 22:09

ce bunaciune de pizza facusi... Si mai ceri de la altii...

ionicaw 1

31.01.2014, 19:27

Arata delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mortadella, ciuperci si oua