Pizza de casa

de -Licurici- in Pizza, 20 Iul 2015 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 15g drojdie;
  • 1 lingurita zahar,
  • 3 linguri ulei;
  • 500ml apa minerala;
  • 1kg faina;
  • sare
  • Topping:
  • 2 carnati ardelenesti
  • 500g sunca presata
  • 4 bile branza mozzarella
  • o cutie porumb dulce
  • o ceapa rosie
  • ketchup
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

  • Intr-un castron, am pregatit maiaua amestecand drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta si le-am lasat 5-10min pana si-a marit volumul.
  • In alt caston, am pus restul de ingrediete, am adaugat maiaua si am amestecat pana am obtinut un aluat, apoi l-am lasat 30min sa se odihneasca.
  • Intre timp, am pregatit ingredientele pentru pizza. Ceapa am taiat-o juliene, carnatii rondele, sunca feliute subtiri, iar cascavalul l-am ras.
  • Am intins aluatul, apoi l-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, apoi am pus ketchup si restul ingredientelor.
  • Au iesit 4 tavi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu margine de branza