Pizza de casa quatro stagioni

de Aletta in Pizza, 10 Ian 2016 | 4352 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult sa mancam pizza si prefer sa o prepar eu acasa,caci iese mult mai buna,
Acum,cui nu-i place pizza? :))

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul clasic de pizza :

  • 350 g de faina alba tip 00
  • 30 g drojdie
  • 225 ml de apa
  • un praf de sare
  • salam picant
  • sunca
  • cascaval
  • o mozzarella
  • un borcan mic de ciuperci
  • porumb
  • masline
  • ardei galben sau orice fel de ardei
  • 200 ml pasta de tomate
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa quatro stagioni:

Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.

Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.

Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Aluatul de pizza se framanta cu mainele umezite de ulei pentru a iesi mai pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza by me