Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz

de Valclaudia in Pizza, 13 Mai 2016 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr. faina semi
  • 50 gr.tarate de ovaz
  • 1/4 cubulet de drojdie
  • putina sare
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 125 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri masline taiate bucatele

Topping:

  • 4 linguri mari ketchup de casa
  • 2 felii cascaval feliat
  • 150 cascaval ras
  • cateva masline Kalamata
  • 8 triunghiuri branza topita
  • 1 ardei kapia rosu
  • putin oregano uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Drojdia se pune intr-un castron impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita zahar.

Amestecam pena se lichefiaza drojdia.

Adaugam apoi bucatelele de masline, apa calduta, fulgii de ovaz. Amestecam.

Adaugam la final faina semi, framantam un aluat elatic in care incorporam 2 linguri ulei de masline.

Impartim aluatul in doua, apoi ungem doua tavi rotunde cu ulei, intindem cu degetele aluatul in tavi.

Ungem aluatul cu ketchup de casa, asezam masline, bucati de ardei kapia,cascavalul feliat,  bucati de branza topita.

La final presaram cascaval ras si putin oregano uscat.

Dam tavile la cuptor pentru 15 minute la 200 grade, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem pizza coapta din cuptor, portional si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

14.05.2016, 07:38

Interesantă!

dantes 1

14.05.2016, 09:04

Buna!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:19

Ce-mi place !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui si altele (pentru fetele de la Miercurea lui Ciuc )