Pizza pe paine

de nadina73 in Pizza, 8 Dec 2010 | 7332 vizualizari

 

Sincer, mie personal imi place mult mai mult asa, dar gusturile difera

 

INGREDIENTE

  • 3 franzelutze
  • 1/2 pachet de unt
  • sunca 100 g
  • salam mai uscat 50 g
  • cascaval de vaca 150 g
  • cascaval emmentailer  ras 200 g
  • oregano
  • ardei rosu si verde (cate 1/2 )
  • masline negre 15 bucati aproximativ
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine:

Se taie franzelutele in 2 ,se ung cu unt . Sunca se taie marunt la fel si salamul. Cascavalul se taie cubulete,la fel si ardeiul rosu si verde. Maslinele se taie rondele.

Se pune salam taiat ,sunca ,cascaval,ardei,oregano si la final de tot emmentailer si (facultativ) ketchup.

Se aseaza toate intr-o tava cu hartie de copt si se da tava la cuptor 10-12 minute.

Super bune ,moi ,pufoase...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza