Pizza rapida la tigaie

de Giana in Pizza, 10 Iul 2014 | 6710 vizualizari

 

Aceasta reteta de pizza este numai buna atunci cand suntem grabiti. Prepararea ei dureaza 20 de minute iar blatul este pufos.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri de iaurt
  • 1,5 linguri cu ulei
  • 3 cesti (mici) cu faina - am masurat cu ceasca de cafea turceasca
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • sare
  • 1 lingura cu sos de rosii
  • sucuk (carnati turcesti)
  • crenvursti sau parizer
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida la tigaie:

Se taie felii sucukul si crenvurstii, se calesc foarte putin intr-o tava unsa cu ulei.

Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru aluat si se omogenizeaza compozitia cu o lingura. Vom obtine un aluat elastic putin mai gros decat aluatul de chec.

Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se intinde aluatul cu ajutorul unei linguri. In cazul in care aluatul se lipeste de dosul lingurii sau se intinde greu, putem unge lingura cu putin ulei. Se unge blatul cu sosul de rosii, se adauga mezelurile, iar deasupra se presara cascaval razuit.

Se acopera pizza cu un capac, se pune tigaia la flacara mare timp de un minut, dupa care se lasa la foc mic pana se coace. In maxim 10 minute trebuie sa fie gata, controlati blatul sa nu se arda dedesubt.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte ingrediente la topping, daca sunt crude trebuie putin calite inainte deoarece blatul se coace foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Giana 1

11.07.2014, 02:11

Cand a fost concurs n-am participat pt ca nu aveam idei Acum se da concurs la mine in bucatarie pt ca nu stiu ce sa mai gatesc diminetile.

JulyCris 1

11.07.2014, 10:54

mirela0911 1

13.07.2014, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melcisori pizza