Pizza rapida pe aluat foietaj

de Valclaudia in Pizza, 30 Oct 2014 | 5184 vizualizari

 

abia scoasa de la "solar", bronzata bine, crocanta,.... o adevarata ispita... ;)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 5 felii cascaval feliat
  • cca 150 gr. cascaval ras
  • cateva masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura seminte de mac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe aluat foietaj:

Aluatul foietaj dezghetat se desface din ambalaj si se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.

Diluam pasta de tomate cu 2-3 linguri de apa rece, apoi ungem intreaga foaie cu amestecul obtinut.

Taiem cascavalul feliat fasii, le aszam peste pasta de tomate.

Din loc in loc asezam masline,apoi presaram cascavalul ras pe toata suprafata aluatului.

Presaram seminte de mac, portionam si dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste dupa preferita.

Noua ne place fix asa cum o vedeti. Foaaaarte rumena....

Serviti fierbinte, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida pe aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta cu blat Alka Pizza Casei