Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire

de ionix in Pizza, 4 Sep 2010 | 8118 vizualizari

 

Simplu si picant... Eu am facut 2 pizza in vasul de yenna

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 1 lingurita cu otet
  • Pentru sosul iute:
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 picaturi din pasta de ardei iute
  • lingurita cu miere
  • un praf de sare
  • Toppinguri:
  • 150 g branza inchegata  oaie
  • 150 g branza inchegata de vaca
  • ceapa
  • 2 ardei
  • doua oua
  • 3 linguri cu smantana
  • 3 rosii
  • salam taranesc
  • bacon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire:

Preparare blat:

Se amesteca bine toate ingredientele pana cand iese un aluat numa’ bun de intins. Aluatul se aseaza intr-o tava unsa cu ulei

Pentru a face sosul iute, amestecam bine toate ingradientele.

Peste aluat punem sosul iute.

Sfaramam branzeturile peste sosul iute. Peste branzeturi punem ceapa si ardeii taiati julien. Taiem si rosiile felii deasupra iar apoi asezam mezelurile. Ouale le batem cu smantana, sare si piper iar apoi se intind peste pizza .

Se baga tava la cuptor si  se lasa la foc mediu pana cand ouale de deasupra sunt gata. Se serveste alaturi de muuuuuuuulta apa plata sau bere, daca va tine sa beti atata bere cat sa stingeti iuteala. :D

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

04.09.2010, 19:33

Ce idee buna! In vas de yena....

nadina73 1

04.09.2010, 20:52

aha deci ai facut doua una pt mine adica su`per buna vin inarmata uite

Julie 1

06.09.2010, 13:41

si eu vreau pizza!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si sunca