Pizza turceasca

de Lau in Pizza, 28 Sep 2013 | 3144 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • oregano
  • cascaval
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turceasca:

Aluat-drojdia se amesteca cu zaharul dizolvat in lapte,turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-ceapa,ardeiul se curata si se toaca marunt,se calesc in putin ulei,adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust, rosiile curatate de coaja si pasate, amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano,

Impartim coca in 4  si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc,lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor formand barcute.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Servim cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu branzeturi