Pizzete in foite

de gugugh in Pizza, 15 Dec 2010 | 3783 vizualizari

 

o reteta de pe gourmandia care merita sa o icnercati , e ff buna

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 gr faina
  • 300 gr branza dulce
  • 300 gr unt rece
  • un praf sare
  • Pt uns deasupra:
  • pasta tomate
  • 1 linguritza oregano
  • 2 linguri ulei
  • parmezan/cascaval
  • optional:
  • salam, ciuperci, masline, ceapa si ce mai doriti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete in foite:

Aluatul: ingredientele de la aluat se omogenizeaza bine pana devine un aluat omogen ,  nu se insista cu framantarea si se da la rece 3 ore.

Pasta de tomate se amesteca cu oregano si uleiul.

Se intinde o foaie ceva mai groasase decupeaza fie cu paharul fie cu alte formese unge cu pasta de tomate si se pun deasupra ingredientele taiate marunt dupa preferinta. Se coace in cuptorul preincalzit.

TIPS-URI

1

puneti multa multa dragoste si totul va va iesi de minune

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete in foite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza surpriza (impaturata)