Pizzette din foietaj

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 5221 vizualizari

 

Sa facem niste aperitive gustoase folosind imaginatia :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • cascaval
  • suc de rosii
  • busuioc
  • parmezan
  • salam
  • ardei
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette din foietaj:

Intindem foietajul si decupam forme dupa dorinta noastra.

Cu galbenusul de ou,ungem formele decupate.

Amestecam sucul de rosii cu busuiocul taiat marunt si punem pe fiecare foietaj.

Deasupra se completeaza dupa dorinta cu ceea ce dorim.Eu am folosit cascaval  ras,bucati de ardei,salam ,parmezan...

Intr-o tava mare de cuptor,pe o foie de copt se aseaza frumos ,,pizzettele''si le coacem la 200° cam 20-30 min,in functie de cuptorul fiecaruia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

08.07.2013, 21:50

Foarte frumoase!

nadea68 1

08.07.2013, 22:23

Mihaela11_jo 1

23.08.2013, 20:29

Foarte aspectuoase si reteta practica , mai ales pt persoane tot pe fuga ca mine
la fav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu branza,seminte si nuca