Plachie de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 12 Sep 2010 | 10741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(macrou am avut)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei micut
  • 3 rosii
  • 1 pahar bulion
  • usturoi
  • condimente,ulei,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestii se taie bucati potrivite,se condimenteaza,se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.

Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori.Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 min.Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min.La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.
Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:23

ce salivez...............................minunat arata...........

ionix 1

14.09.2010, 08:54

@Andreea te cred cand te hotarasti fac eu casting, sigur va fi coada

Ina 1

14.09.2010, 09:15

ce bine arata! > Felicitari, Bitza=D

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de merluciu pane