Placinta cu ciuperci

de Kristine in Mancaruri de legume, 9 Iun 2013 | 14702 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 pachet margarina
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura:

  • 4 cepe mijlocii
  • 800 g ciuperci din conserva
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Aluat:

Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore.

Umplutura:

Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale batute, mararul taiat marunt, cascavalul ras, vegeta, sare piper dupa gust. Se amesteca.

Se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma de placinta. Aluatul se imparte in doua. O parte se intinde si se pune in tava acoperind si marginile. Se pune umplutura iar deasupra se pune cealalta parte de aluat intinsa. Se unge cu galbenusul de ou si se inteapa cu furculita din loc in loc. Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu aprox. 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Corinuta 1

10.06.2013, 10:56

place tare cu ciuperci!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:59

Alina26 1

10.06.2013, 15:17

super buna placinta ta...!!!!m sa fac si eu!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta spirala cu spanac