Placinta cu dovleac

de vero_closca in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 19030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (nu foietaj)
  • 1 kg dovleac pe care il razi pe razatoarea mare
  • 1 cana zahar
  • 2-3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pachet margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

amesteci dovleacul ras si scurs cu zahar si vanilie
ungi o tava cu margarina
pui cate 3 foi odata,le ungi cu margarina si pui dovleac pe toata foaia apoi rulezi.mie imi ies 4 rulouri
deasupra pui margarina taiata cuburi(desii ti se pare multa margarina,sa stii ca nu e asa, datorita ei foile raman fragede)
coci la cuptor 45 minute(depinde de cuptorul vostru),pana devine rumena
POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

janet 1

25.03.2010, 09:14

Mie imi place placinta cu dovleac dar.....cu multa nuca!

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 11:27

Ce bunatate....................

lia maria 1

12.04.2010, 09:33

foarte buna aceasta placinta si eu obisnuesc sa fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac