Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Inspiratie: Ama in bucatarie
Multumesc Ama!
Legumele le-am curatat, spalat si taiat in bucati, felii, rondele, apoi le-am comdimentat cu busuioc, combru, oregano, fulgi de ardei si delikat. Am amestecat bine, apoi am pus ulei de masline si suc de lamaie si am dat la frigider ptr cca 3 ore.
Carnea am portionat-o, am condimentat-o cu sare, piper si sos de soia, si am dat-o la frigider ptr cca 3 ore.
Dupa perioada de marinare, am pus intr-o tava hartie de copt, apoi am adaugat legumele cu o parte din zeama in care au stat, si bucatile de carne.
Am dat la cuptor ptr 1 ora jumatate, la foc potrivit (perioada difera in functie de cuptor).
Au iesit delicioase!!! Legumele usor picante, iar carnea extrem de frageda si gustoasa!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult