Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni

de Anett in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 3171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 2 cani lapte
  • cutit varf de sare
  • 2 linguri miere
  • esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni:

Punem ovazul intr-o craticioara si turnam lapte deasupra.

Adaugam sarea si esenta de vanilie si punem la foc mic. Amestecam continuu si fierbem circa 4-5 minute.

Stingem focul si cand s-a racit putin putem adauga mierea si bucatele de capsuni.

TIPS-URI

1

Se poate adauga zahar in lapte ca sa fie mai dulce

2

Dupa gust putem adauga fructe si nuci

Daca ti-a placut reteta noastra "Porridge - Budinca de ovaz cu miere si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stelute vanilate