Prajitura "cozonac"

de ralu_ca in Prajituri, 24 Mai 2013 | 5350 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas un cozonac pe care nu am reusit sa-l mancam, m-am gandit sa-l fac prajitura

 

INGREDIENTE

  • 1 cozonac
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 1 borcan 400 g compot piersici
  • bombonele de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "cozonac":

Am taiat cozonacul in trei si l-am insiropat cu zeama din compot.

Am preparat cf instructiunilor de pe plic budinca de vanilie.

Apoi am azezat pe o tava prima felie de cozonac pe care am insiropat-o, deasupra un strat de budinca, iar cozonac insiropat, budinca, pana le-am asezat pe toate trei. Pe deasupra budincii l-am decorat cu felii de piersica si am presarat bombonele de menaj multicolore.

Va garantez ca am realizat un desert foarte rapid, dar si gustos...dupa parerea celor care au servit!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "cozonac"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cozonac