Prajitura cu branza

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 24 Mai 2010 | 4084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • -240 g unt
  • -160 g faina
  • -4 linguri cacao
  • -4 oua
  • -200 g zahar
  • -1/2 lingurite praf de copt
  • -vanilie
  • Crema:
  • -400 g branza
  • -50 ml frisca lichida
  • -250 g zahar
  • -2 oua
  • -4 linguri gris
  • -vanil
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Blatul:untul pe jumatate topit se freaca cu zaharul,apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare.Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou.

Crema:intr-un castron se pune branza,frisca,zaharul,grisul ouale si vanilia si se mixeaza pana devine ca o crema.

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt se pune 3/4 din compozitia pentru blat,crema si apoi 1/3 din compozitia de blat.Se da la cuptor aprox 1 h pana se rumeneste(faceti testul scobitorii).Se lasa la racit,se pudreaza cu zahar si se proportioneaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

lia maria 1

25.05.2010, 10:15

este una din preferatele mele, mai ai o bucatica si pentru mine

Pasiune pentru bucatarie 1

25.05.2010, 10:30

da lia mai e destul

adry88 1

07.07.2011, 17:32

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine