Prajitura cu caise la pahar

de alilianaa in Prajituri, 24 Iul 2013 | 4693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 caise
  • 4 piscoturi
  • fulgi de ciocolat

Sos de vanilie:

  • doua glbenusuri
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri rase faina sau amidon
  • 750 ml lapte vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise la pahar:

Caisele se taie fasii. 

Piscoturile se taie in bucati.

Sosul de vanilie. Laptele se pune la fiert impreuna cu vanilia. Se da la rece.

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se face o crema, se adauga faina si se omogenizeaza. Se adauga laptele turnat in fir subtire, timp in care se amesteca continuu. Se pune pe foc. Se lasa la fiert cat sa se lege compozitia. Se pune la rece. 

Asamblare, dupa inspiratie. Eu: piscoturi- sos vanilie- caise- sos vanilie ....si de-asupra fulgi de ciocolata. 

Ies 2 portii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza