Prajitura cu cocos

de miremirc in Prajituri, 12 Mar 2011 | 10495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (200 g)
  • 1 cana nuca cocos (120 g)
  • 1 cana zahar (250 g)
  • 1 cana lapte soia sau lapte de orez (300 ml)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg cacao
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos:

         Intr-un bol amestecam faina, zaharul, zaharul vanilat, nuca de cocos si praful de copt, apoi adaugam laptele soia treptat amestecand; dupa ce s-a omogenizat compozitia, turnam cam trei sferturi in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt ;
         In compozitia ramasa adaugam lg de cacao si turnam peste cea din tava; dam la copt in cuptorul preaincalzit; verificam cu scobitoarea cand s-a copt prajitura.

         Dupa ce s-a racit se presara cu strecuratoarea mica de inox zahar pudra cu aroma de vanilie .

 Este o prajitura delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si crema de vanilie