Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino

de _Alina_ in Prajituri, 4 Dec 2012 | 5758 vizualizari

 

Una dintre prietenele mele a venit in vizita, si cum am fost extrem de ocupata si de intinsa in acea zi nu apucasem sa fac desertul. In cosecinta l-am facut cand a ajuns ea. Nu va spun cum in toata casa se imprastiase mirosul prajiturii, iar noi verificam cuptorul din 5 in 5 min :)) ...

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 albusuri
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1/2 cana faina de grau
  • Glazura:
  • 2 plicuri cappucino
  • 2 lgt apa calduta
  • ...........
  • 3 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino:

1. Batem albusurile spuma cu zaharul  tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule.

2. Punem compozitia intr-o tava conica (19 cm ) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand se rumeneste si trece testul scobitorii (la mine a durat 45 min).

3. Apa o amestecam cu cappucino. Punem glazura deasupra prajiturii si ornam cu migdale. That's all!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura alba cu nuca de cocos