Prajitura cu mere si glazura de ciocolata

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 57738 vizualizari

 

Yami-yami…ceva dulce de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de faina(aproximativ 250 g)
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 cana cu mere rase
  • 1/2 cana miez de nuca tocat
  • 1 lingurita bicarbonat
  • otet
  • Rentru glazura:
  • 100 ml apa
  • 50 g cacao
  • 50 g zahar
  • 50 g margarina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si glazura de ciocolata:

Se amesteca merele rase cu zaharul,faina ,nuca si bicarbonatul stins cu otet si se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit timp de 30 de minute.In acest timp se pregateste glazura:se freaca margarina cu zaharul,se adauga cacao si apa si se fierb la foc mic aprox 10 minute.Se glazureaza dupa ce prajitura s-a racit,apoi se portioneaza.POFTA BUNA!

Reteta trimisa de Ramona Drosu (Cimpina) - Concursul Bucataras iepuras te premiaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de urzici cu mamaliguta