Pui cu ierburi de Provence

de Corinuta in Pui, 10 Iul 2011 | 5392 vizualizari

 

O friptura foarte simpla dar foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (pulpe, aripi)
  • 3 linguri amestec de ierburi de Provence
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare si piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ierburi de Provence:

Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, sare si piper. Se spala si se curata carnea de pui, apoi se unge cu amestecul de mai sus si se lasa sa stea 10-15 minute la temperatura camerei.

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.

Se serveste cu ganitura preferata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor