Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 8142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de aprox. 1.5 kg)
  • 2 cartofi dulci mari, curatati si taiati cubulete
  • 2 pastarnaci mari, curatati si taiati cubulete
  • 1 radacina mare de telina, curatata si taiata cubulete
  • 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturii
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita paprika
  • 2 linguri miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor si legume glazurate cu miere:

Se incinge cuptorul la 180ᵒC.
Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.

Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor si legume glazurate cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac cu legume