Pui la cuptor si varza calita

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 30 Oct 2011 | 9743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • frunze de dafin
  • chimen
  • 1 varza mica
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 ceapa medie
  • 4-5 frunze de dafin
  • marar verde
  • smantana
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor si varza calita:

Carnea de pui am asezat-o pe hartie de copt, am presarat condimentele si am invelit-o foarte bine. Am asezat-o in tava am adaugat 1 cana de apa si am introdus tava in cuptor la 200 grade Celsius. Am verificat din timp in timp si am mai adaugat putina apa. Cand a fost facuta carnea am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca puiul. Ceapa taiat-o marunt am calit-o in putin ulei, apoi am adaugat varza taiata nu foarte marunt. Am lasat sa se caleasca legumele amestecand sa nu se arda. Dupa aproximativ 5 minute am adaugat sosul de rosii, foile de dafin si 1 ceasca de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic, acoperit cu capac. Trebuie verificat din timp in timp si se mai poate adauga putina apa daca varza nu este fiarta si risca sa se arda. Inaite de a servi am potrivit cu sare, am presarat marar verde si putina smantana dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor si varza calita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

LUK 1

31.10.2011, 09:39

excelent

alldaycooking 1

31.10.2011, 20:11

multumesc Luk!

liviutza 1

02.11.2011, 21:23

si eu vreau mi-a intrat o foame

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Freekeh" cu pui