Pui marinat la cuptor

de madi_marin in Pui, 4 Aug 2018 | 8863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciocanele de pui
  • 2 jumătăţi superioare
  • 2 aripioare
  • 2 bucăţi de piept
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • condimente pentru grătar
  • cimbru uscat
  • un praf de boia iute
  • 2 căţei mari de usturoi
  • zeama de la 2 felii mai groase de lămâie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat la cuptor:

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie.

 Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de lămâie. Se amestecă bine.

 Se pune carnea în castron şi se unge bine pe toate părţile cu marinata.

 Se dă vasul la frigider pentru 30 de minute.

 Se pune apoi carnea într-o tavă neunsă şi se dă la cuptor la 180 grade C, cu ventilaţie până se rumeneşte frumos.

 La servire se adaugă felii de lămâie şi pătrunjel proaspăt tocat.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui in sos de mustar