Pui Stroganoff

de Miha in Pui, 6 Feb 2010 | 7778 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 150 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute. Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.

Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.

La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bucataras 1

07.02.2010, 10:02

pai am zis merci, te-am ascultat

Sylvia 1

07.02.2010, 12:04

Excelent arata

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 16:58

Foarte bun,frumoasa prezentare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi