Pui umplut cu naut si broccoli

de Bya Ralu in Pui, 19 Apr 2016 | 2814 vizualizari

 

Un pui excelent facut la vasul roman

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 1 conserva de naut
  • 100 g broccoli
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • apa
  • menta
  • praf de curcuma/vegeta/fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu naut si broccoli:

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa.

Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline.

Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa.

La sfarsit se adauga cateva frunze de menta.

Condimentam puiul pe ambele parti, il crestam si il umplem cu compozia de naut si broccoli,ce ramane se pune in vasul roman, iar deasupra punem puiul umplut.

Punem apa,acoperim cu capac si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1:30 minute, intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se intoarce puiul pe partea cealalta.

Cand timpul a scazut, scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca circa 20 minute.

Se serveste cald cu umplutura de naut si sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu naut si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu dovlecel si praz