Pulpa de miel la cuptor

de JulyCris in Oaie, 26 Apr 2014 | 3070 vizualizari

 

De Paste,am mancat miel doar la gratar. Salivam(pe romaneste) dupa o bucatica facuta la cuptor,iar aseara i-a venit si mi-a venit randul. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper(optional)
  • usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa se spala si se cresteaza bine. Se unge cu ulei,se da cu sare,piper,condimente,iar in "crestaturile" facute se pune usturoi(ori catei de usturoi taiati rondele,ori usturoi verde). Se pune pulpa in tava cu ulei,se stropeste cu 100 ml vin,se mai pune si putina apa si se baga la cuptor. Se lasa pana se rumeneste frumos pe ambele parti. Se serveste alaturi de mujdei de usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel marinata la cuptor