Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 8 Noi 2013 | 11352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de gaina
  • 300 ml supa de pui
  • 1 morcov
  • un ardei iute
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa galbena
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml sos de rosii/bulion
  • o legatura de ceapa verde
  • patrunjel verde pentru servit
  • condimente dupa gust: sare, oregano si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker:

Asezam pulpele (spalate si curatate in prealabil) in vas si setam din MENU functia FRY pentru 30 de minute.

Intre timp tocam leumele si le adaugam peste pulpe, in ultimele 5 minute. Condimentam dupa gust, turnam supa de pui, adaugam sosul de rosii/bulionul  si repornim pe functia STEW pentru inca o ora.

La sfarsit presaram patrunjelul. Se poate servi de minune cu un pui de mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina cu sos - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

08.11.2013, 22:55

arata de mori...de pofta )) ma innebunesti cu mancarurile astea, ma mut la tine )

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2013, 10:56

Mutumesc Buni!

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2013, 10:56

Laurici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos de rosii, usturoi si mamaliguta