Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

de ala_oancea in Pui, 1 Iun 2009 | 14319 vizualizari

 

Fripturica de weekend

 

INGREDIENTE

  • pulpe pui
  • iaurt
  • usturoi
  • marar
  • sare, piper, boia
  • cartofi noi
  • ulei de masline
  • margarina
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor:

Se prepara o marinata din iaurt, usturoi dat prin presa, marar si sare. Se ung bine pulpele (am avut pulpe intregi si superioare), de pe care am dat in prealabil pielea jos, si se lasa vreo 2-3 ore. Am asezat apoi pulpele pe gratarul de la cuptor si le-am mai condimentat cu piper si boia. Cartofii i-am fiert, i-am crestat acordeon si i-am uns cu ulei de masline aromat amestecat cu un cubulet de margarina si patrunjel verde tocat. Am pus totul la cuptor pentru vreo 45 de minute, pulpele sus si cartofii jos. Printre cartofi am pus spre final si niste ciupercute. Am servit cu salata de castraveti, rosii si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzel din piept de pui marinat in iaurt - Gust si savoare intr-o reteta simpla