Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 7 Apr 2011 | 5315 vizualizari

 

Azi am pus cuptorul la treabă şi am făcut nişte pulpe de pui cu ciuperci, roşii şi rozmarin. O delicatesă de zile mari :))!

 

INGREDIENTE

  • • 4 pulpe superioare
  • • ciuperci (mai aveam o pungă de hribi la congelator)
  • • 4 căţei de usturoi
  • • o roşie
  • • ceapă verde
  • • pătrunjel verde tocat
  • • boia pentru presărat
  • • pastă de ardei
  • • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii:

Pulpele se aşează într-un vas ceramic, pe lângă ele se pun ciupercile tăiate grosier, ceapa verde tocată şi căţeii de usturoi întregi. Feliile de roşie se aşează peste fiecare pulpă de pui. Am tăiat două crenguţe de rozmarin şi l-am pus în mâncare. Stropim mâncarea cu ulei de măsline, apoi se toarnă un pic de apă amestecată cu 2-3 linguri de pastă de ardei şi se dă vasul acoperit cu folie de aluminiu la cuptor.

Când carnea şi ciupercile sunt aproape gata se înlătură folia şi se mai dă la cuptor să se rumenească frumos mâncarea.

Super simplu si gustos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci şi roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii