Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor

de Alexandra Craiovan in Pui, 27 Ian 2015 | 4427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • 2 lingurite pudra de turmeric
  • 2 polonicuri de supa cu vegeta de pui
  • ulei de masline
  • condimente
  • usturoi
  • 1 mar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor:

Pentru inceput dezosam pulpele de pui apoi le condimentam bine si le bagam la frigider pana pregatim cartofii pe care dupa ce ii curatam ii taiem felii putin mai groase si ii condimentam si pe acestia. Intr-un vas hiena punem ulei de masline apoi asezam frumos cartofii si dupa primul strat punem putin praf de turmeric apoi inca un strat de cartofi si din nou putin praf de turmeric. La sfarsit vom pune pulpele de pui dezosate peste cartofi, putin praf de turmeric si condimente, usturoiul si merele pe care le taiem felii rotunde si le aranjam frumos. La sfarsit punem cele doua polonicuri de supa apoi le bagam la cuptor pentru 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu cartofi si turmeric la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Alexandra Craiovan 1

28.01.2015, 11:08

va pup

Rocsi 1

28.01.2015, 19:48

Mmm, vin la masa!

Corinuta 1

28.01.2015, 21:42

Arata tare bine si suna interesant!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura