Pulpe de pui impachetate la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 25 Ian 2015 | 14789 vizualizari

 

Am mai vazut retete asemanatoare si am spus sa incerc si eu ptr ca arata foarte bine.O delicatesa, cu adevarat.

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 100 de grame de bacon
  • 100 de grame de cascaval Delaco
  • 1 ceapa mica
  • 50 gr de unt
  • Ptr sos:
  • 3 lingurite de mustar Frantuzesc
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui impachetate la cuptor:

Pulpele le punem intr-o cratita la fiert cu putina sare.Separat pana fierb pulpele pregatim cate 2 felii de bacon si una de cascaval ptr. fiecare pulpa.Ceapa o curatam si o taiem felii subtiri.Facem sosul din ulei,mustar frantuzesc,sare si piper.

Cand pulpele au fiert le scoatem la scurs in strecuratoare,ungem fiecare pulpa cu sosul preparat si o imbracam in 2 felii de bacon pe care am pus una de cascaval si o felie subtire de ceapa,rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta.

Dupa ce am pregatit forma,incingem cuptorul la 200 de grade,punem deasupra bucatele de unt si ceapa feliata si lasam in cuptor pana se rumenesc.Pofta buna.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice garnitura.

2

se pote folosi in loc de bacon si sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui impachetate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de mustar