Reteta de preparare a papanasilor

de nadina73 in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 6052 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 branza vaci
  • 3 oua
  • 16 lingurite de gris
  • 5-6 lingurite de faina alba
  • 2 vanilii
  • pesmet (1 cana)
  • zahar brun 5-6 linguri
  • putin ulei
  • putina sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor Se scurge branza daca e cazul (depinde de branza) se amesteca cu ouale, faina ,grisul si vaniliile si se amesteca bine ,(trebuie sa iasa o pasta crema mai moale,sa se poata modela usor)

Se pune apa la fiert intr-o cratita de 3-4 litri ,cu putina sare  ,iar cand  fierbe se da focul la mic .Se formeaza in mana mingiute mici care se pun in apa si se lasa sa fiarba 5 minute.

Apoi se scot cu ajutorul unei palete si se trec prin pesmetul prajit in putin ulei si apoi amestecat cu zaharul brun

Se servesc calzi cu smantana sau iaurt natural sau ....simpli pudrati cu zahar

Din aceste cantitati vor iesi aproximativ 30-33 bucati,

eu am facut portie dubla si mi-au iesit 76 bucati

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

07.05.2010, 14:54

buni dar parca ziceai ca faci si tu ?sau nu am inteles bine

rivka 1

07.05.2010, 15:40

o da, asa ii facea si maicamia cand eram mici, i-am pus la favorite sa-i fac si eu cand ajung acasa , superbuni!

nadina73 1

07.05.2010, 15:42

prima data vino pe la mine manancai si apoi mergi acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galusti cu prune