Rosii Umplute

de Anamaria Cook in Vita, 5 Sep 2013 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 rosii potrivite
  • 250 g carne tocata de vita
  • un pumn orez
  • o ceapa
  • un ou
  • 2 felii paine inmuiate in lapte
  • sare si piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii Umplute:

Tocati ceapa si caliti-o in putin ulei, apoi adaugati orezul si caliti pana ce devine translucid. Puneti carnea intr-un castron si adaugati ceapa calita, oul batut si painea scursa de lapte. Potriviti de sare si piper si amestecati bine. Spalati rosiile, taiati capacul si scobiti semintele, apoi umpleti-le cu carne. Asezati-le intr-o tava de cuptor si adaugati sosul facut din pulpa de rosii (puneti in blender pulpa cu 1-2 rosii daca vreti mai mult sos). Puneti la cuptor la foc potrivit pana ce carnea si orezul s-au fiert.

Eu nu am putu rezista sa nu umplu si cativa ardei kapia.

Serviti cu putina sau mai multa smantana :D

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii Umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute