Rosti cu pastrama de pui

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2009 | 6443 vizualizari

 

Dupa o reteta din cartea "Switzerland, a culinary tour"

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 gr pastrama de pui
  • 2 cubulete de unt
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu pastrama de pui:

Se fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se imparte compozitia in doua. Se pune un cubulet de unt in tigaie, iar dupa ce se topeste se adauga compozitia de cartofi. Se lasa sa se prajeasca la foc mic, iar inainte de al intoarce se preseaza usor. Simplu si delicios ! Merge foarte bine cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu pastrama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varianta mea de piureu de cartofi