Rug (reteta arabeasca)

de jurnalulanei in Vita, 25 Oct 2010 | 6120 vizualizari

 

Reteta aceasta o am de la o mamica ( nu de la clasa unde sunt diriginta,ci de la alta clasa), o doamna casatorita cu un arab ( cred ca iranian).
Ei le spun acestor chiftele "rug",si asa le voi numi si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita tocata;
  • - 2 rosii tocate marunt;
  • - 2 cepe tocate;
  • - un ou;
  • - 1 legatura de patrunjel tocat,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rug (reteta arabeasca):

Amestecam carnea cu legumele, dupa care formam cu mana chiftele mai mari, pe care le "tasam" ( le aplatizam) si le punem in grill pentru a se frige. Trebuie sa arate ca niste snitele mai mici.

Se servesc cu orice fel de salate. ( dupa gustul fiecaruia)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rug (reteta arabeasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne alla pizzaiola