Rulada cu branza

de danielaR in Prajituri, 21 Aug 2013 | 2349 vizualizari

 

prima mea rulada :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 liunguri ulei
  • o jumatate praf de copt
  • esenta
  • pt umplutura
  • 150 gr branza de vaca
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 150 gr dulceata de visine
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade

Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul presaram 2 linguri zahar apoi punem blatul fierbinte, apoi rulam blatul gol cat de strans posibil si lasam asa rulat sa se raceasca

Intre timp pregatim umplutura: batem smantana separat pana se ingroasa. Adaugam cu lingura incetul cu incetul branza si apoi dulceata de visine

Cu aceasta umplutura umplem blatul si rulam "rulada" apoi o dam la rece pt 2-3 ore

Pofta buna 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Musafir nepoftit"