Rulada cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 14541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 fir de praz mai maricel
  • marar
  • 250 g unt sau margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 g faiana
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.

Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.

Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.

Pentru umplutura:

Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.

Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.

Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.

Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.

Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

06.02.2011, 21:01

Fetelor se pare ca suntem multe "ciupercoase". Multumesc de aprecieri

carmenvlad 1

08.02.2011, 05:49

Originala reteta si minunata rulada.

onuta 1

08.02.2011, 11:41

orice cu ciuperci sant prezenta, dar reteta asta nu este orice..este grozava

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen