Rulada cu jambon

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 13091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 4 oua mari
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri cu varf faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper
  • Umplutura:
  • 300 gr jambon pui
  • 50 gr unt
  • 150 gr branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Umplutura:

- dai jambonul prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari si o amesteci cu branza si untul la temp. camerei

Rulada:

- bati ouale ca pentru omleta si adaugi treptat laptele si faina apoi ceapa verde si patrunjelul tocate fin, sare si piper dupa gust

- tapetezi cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si torni compozitia uniform in tava si o pui la cuptorul incins la 200C si o lasi cca 10 min

- scoti tava din cuptor si rastorni foaia pe un prosop si o rulezi

Dupa vreo 2-3 min desfaci rulada din prosop si pe suprafata ei intinzi uniform crema de jambon, rulezi cu grija si o dai la rece pt 2-3 ore.

TIPS-URI

1

servesti rulada ca aperitiv cu ridichi, rosii si ceapa verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:40

Ce faina
Am pus-o la favorite

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:23

o idee minutaa! la favorite cu ea

Georgiana78 1

30.05.2014, 14:07

va multumesc dragelor si ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat