Rulada de carne

de kamy in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 7047 vizualizari

 

Mi-a fost lene sa prajesc piftelele,asa ca am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • 3 oua
  • 1 felie franzela(nu proaspata)
  • 2 cartofi potriviti spre mici
  • 1 ceapa
  • o capatana usturoi
  • marar
  • seminte susan
  • sare,piper
  • pesmet
omleta
  • 3 oua
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 1o ml.apa minerala
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Carnea tocata am pregatit-o ca pentru  piftele...ca aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-piftele-14178.html  si o lasam la rece o jumatate de ora.

Facem o omleta din 3 oua,amidonul desfacut cu putina apa minerala,sare,piper si patrunjel verde,

O punem intr-o tigaie la foc mic cu capac deasupra.Cand e coapta dedesupt,punem o farfurie peste tigaie,intoarcem tigaia,dupa care o impingem in tigaie cu partea necoapta in jos.Mai lasam putin pe foc si o scoatem pe o farfurie.

Intindem folie alimentara pe care o umezim cu apa sau ulei,punem carnea tocata pe care o intindem cu mana uda in asa fel incat sa obtinem o foaie de latimea formei de chec in care vom coace rulada. Presaram susan peste carne,punem omleta si cu ajutorul foliei rulam cat putem de strans.

Asezam rulada in forma de chec pe care am tapetat-o cu margarina si pesmet,presaram si deasupra seminte de susan si pesmet si o dam la cuptor,incins in prealabil,la foc mic ptr 30-40 min.(timpul depinde de cuptorul fiecaruia...daca trece testul scobitorii e ok)

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Mie imi place enorm pe paine prajita si unsa cu unt.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene