Rulada de pui cu cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 62162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 4 oua
  • 4 fire de ceapa verde
  • 250 g cascaval Delaco
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • chili
  • busuioc uscat
  • salvie
  • vin alb demisec
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada.

Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de cateva ori, dupa care am adaugat ouale batute.  Omleta obtinuta am pus-o peste carnea de pui.

Am ras cascaval si am presarat din belsug peste omleta, am adaugat busuioc verde tocat marunt, dupa care am condimentat cu sare si piper.

Am rulat cu grija, pentru a nu rupe fasiile de carne si am legat rulada cu sfoara.

Rulada astfel pregatita am asezat-o intr-o tava de Yena de chec cu hartie de copt udata si stoarsa foarte bine.

Pe deasupra am adaugat condimente: sare, piper, chili, busuioc uscat si salvie, am stropit cu ulei de masline si putin vin alb.

Rulada am pus-o in cuptorul incins la 180 grade 45 minute. Daca vi se pare ca nu e suficient  de bine facuta, continuati coacerea. Aveti grija ca, din cand in cand, sa o stropiti cu sosul din tava.

Am ras 50 g cascaval, l-am presarat peste rulada si am pus-o din nou la cuptor, pana s-a rumenit usor.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pulpe dezosate in loc de piept de pui.

2

Aveti grija ca, din cand in cand, sa stropiti rulada cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovlecei