Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

de Rocsi in Pui, 21 Mar 2017 | 10306 vizualizari

 

De obicei, cand am piept de pui, pregatesc cel mai des snitele sau il fac pe gratar. De aceasta data, mi-am dorit sa fac altceva, desi ai mei ziceau ca vor snitele. Si m-am gandit eu asa ca nu ar strica o rulada, pregatita la cuptor, cu un invelis usor crocant, insa foarte repede se mai mananca, chiar prea repede 😂

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati de piept de pui dezosat
  • 4 felii cascaval
  • 150 gr mozzarella
  • 1 ou
  • 1 mana plina fulgi de porumb
  • un cubulet parmezan
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • oregano uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor:

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel.
Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem.
Condimentam cu sare, piper, boia dulce si oregano, puiul pe ambele parti.
Asezam pe fiecare bucata cate doua felii de cascaval, iar pe o margine, punem bucati de mozzarella.
Incepem si rulam cat mai strans. In cazul in care se desface, prindeti cu niste scobitori.

Batem oul spuma.
Parmezanul si fulgii de porumb ii punem in blender, ii macinam, dar nu ii facem faina, ci ii lasam mai marisori.
Trecem fiecare rulada prin oul batut, apoi prin amestecul de fulgi de porumb cu parmezan.
Punem hartie de copt intr-un vas ceramic, o ungem cu ulei, asezam ruladele.
Punem capacul vasului, daca nu are capac, acoperiti cu staniol.
Introducem vasul in cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute.
Dupa acest timp, luam capacul si mai lasam cam 10-15 minute.

Scoatem rulada din cuptor cand este gata, o acoperim.
Daca o serviti imediat, nu mai este nevoie sa o acoperiti, dar daca nu, atunci este bine sa o acoperiti pentru a nu se usca.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

30.03.2017, 18:15

Oana, Laura, va multumesc mult!

madi_marin 1

27.03.2018, 20:02

mmm....foarte bun!

Rocsi 1

28.03.2018, 20:48

Multumesc Madi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe piure de cartofi cu morcovi