Rulada din muschi de porc

de Criss in Porc, 5 Apr 2011 | 11470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g muschi de porc
  • -1 morcov
  • -100 g cascaval
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -ulei de masline
  • -sos bechamel
  • -legume pentru garnitura (mocovi, broccoli, varza de bruxelles)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:

Carnea se taie si se bate astfel incat sa rezulte un dreptunghi. Eu am facut doua mai mici ca mi s-a parut mai usor asa.

Morcovul de taie fasii subtiri si cascavalul felii. Carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei. Peste carne se pun fasiile de morcovi si cascavalul. Se ruleaza si se invelesc bucatile de carne in folie de aluminiu. Se pun intr-un vas termorezistent, pentru 30 minute la cuptor, dupa care se indeparteza folia, avand grija sa pastram si sucul lasat de carne. Carnea o condimentam si la suprafata si mai punem in cuptor inca 20 minute sa se rumeneasca si sa prinda o crusta. 

Cand e gata carnea, turnam sosul lasat intr-o cratita,   adaugam o lingura de faina si 200 ml lapte si facem un fel de sos bechamell. La final adaugam o lingura de cascaval ras Legumele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem si servim alaturi de feliile de rulada si sos. (Sosul mi s-a parut prea putin, dupa parerea mea trebuia cantitate dubla)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut