Rulada din piept de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2009 | 11604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare si piper
  • rozmarin
  • Pentru umplutura
  • 100 g cascaval
  • 50 g telemea
  • boabe de piper pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, oua, ierburi si condimente.

Pe o folie de aluminiu bine unsa cu ulei intindem compozitia de carne tocata, in strat potrivit de gros.

Presaram cu telemea si cascaval rase si presaram cu patrunjel.

Ajutandu-ne de folie rulam compozitia, dupa care o punem intr-o tava (de cozonac) unsa cu ulei. Presaram cu boabe de piper. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

20.05.2010, 12:58

Acum m-am dat jos de pe bicicleta si as manca toata farfuria, demential arata nota maxima. Trebuie sa schimb site-ul de navigare sa cat ceva fara mancare ca mor de pofta aici cu voi imi spurc dieta imediat

Miha 1

20.05.2010, 14:30

deyutzky 1

19.12.2012, 21:00

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu spanac si sunca