Rulouri cu peste

de ianculubita in Peste, 27 Apr 2013 | 5518 vizualizari

 

O reteta mai simpla,usor de facut,cu un gust minunat,datorita sosului!!

 

INGREDIENTE

  • 400g file de peste alb
  • 1pachet de foitaj
  • 1lamaie
  • condimente pentru peste
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • seminte de susan

Sos

  • coaja si zeama de la 1lamaie
  • 1pahar mic cu iaurt
  • 2linguri menta,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu peste:

Fileurile de peste taiate in bucati late de 2degete,condimentat,stropit cu zeama de lamaie,il amestecam si-l lasam la frigider 1h dupa care-l prelucram;

Aluatul intins,taiat patrate de 10x10,punem cate o bucata de peste,rulam,punem rulourile in tava cu hartie de copt,ungem cu ou,punem susan deasupra,lasam la cuptor 20-30min,apoi servim rulourile calde cu sos.

Pentru sos,amestecam intr-un bol toate ingredientele si lasam la frigider pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

acest sos poate fi folosit si pentru alta reteta de peste,este foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, ardei si masline