Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 3780 vizualizari

 

Se poate servi cald sau rece,este simplu, bun si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • cascaval taiat felii
  • 3 linguri de usturoi pisat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval:

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime

Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust

Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill

Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu usturoi pisat si se pune cate o felie de cascaval

Se ruleaza, se inchid cu o scobitoare si se mai dau putin in cuptor cat sa se inmoaie cascavalul

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Alina26 1

18.04.2013, 17:43

superbi!!!!!ador dovleceii in ori ce fel!!!!la favorite!!

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:43

multumesc deyutzky,bya,motan,rocsi,alina

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:50

alina mi-a placut mult gatiti asa,incearcale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei