Rulouri din muschi de porc si sunca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 10156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .8 bucati muschi de porc
  • .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga)
  • .ulei de masline
  • .boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • .oregano
  • .marar uscat
  • .sare,piper
  • .8 fire ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din muschi de porc si sunca:

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare bucata de muschi se stropeste pe ambele parti cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu boia, oregano,marar, sare si piper.Apoi pe fiecare bucata de muschi se pune cate o felie de sunca si se ruleaza.Se prinde fiecare rulou format in cate o scobitoare, se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa si se da la cuptor ,intorcand  rulourile de pe o parte pe alta pana cand acestea  sunt bine rumenite.Se scot pe un platou  si se pot servi atat calde cat si reci.Pentru aspect fiecare rulou se "leaga" cu cate un fir de ceapa verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 21:58

Bunica de lista se ocupa Ela numa nu stiu ce face de nu ne anunta pe cine vrea sa ia..............

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 22:00

Ela , te mai gandesti mult?..................pai hai fa odata lista ca nadina ne asteapta.............

ela 1

06.05.2010, 22:01

stai ca nadina nu e acasa acum,asteptam sa apara,sa se pregateasca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat