Rulouri umplute cu salata de cruditati

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 16225 vizualizari

 

Din categoria, am avut de prestat pentru o petrecere.....urmeaza sa le mancam......

 

INGREDIENTE

  • 36 felii de sunca presata sissi
  • morcov ( cca 4-5 morcovi subtirei )
  • telina ( o telina mai mare )
  • mar ( doua mere )
  • ardei rosu ( doi ardei rosii, nu foarte mari )
  • sare
  • lamaie,zeama
  • piper
  • maioneza ( am facut dint 2 oua fierte si unul crud)
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cate rulouri doriti sa faceti
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu salata de cruditati:

Curatam legumele, le spalam, le stergem de apa si le dam prin razatoarea mica, marul prin razatoarea mare, iar ardeiul il taiem julien subtire.

Le amestecam bine, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, apoi adaugam maioneza.

Pe fiecare felie de sunca punem din compozitie, apoi rulam frumos.

Procedam la fel pana terminam feliile de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:27

diaconta 1

08.09.2014, 20:45

Imi plac si mie ca si gustari

pity19 1

05.03.2015, 02:55

Fara mar , telina si maioneza , servesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci